Festivitatea de premiere din Piaţa Dacia, Buzău, din 6 iunie 2018

Închiderea exercitiului cu trupe in teren”Memorial general-maior Grigore BAȘTAN”. Aspecte de la festivitatea de premiere din Piaţa Dacia, Buzău, din 6 iunie 2018.

Multumim Statului Major al Fortelor Terestre, Statului Major al Fortelor Aeriene, domnului general Gheorghită VLAD , domnului primar, doamnei prefect domnului presedinte al Consiliului judetean, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui exercițiu complex. Multumiri speciale ale elevilor de la Scoala ”General Grigore Baștan”, Liceul Simion Mehendinti comuna Vidra, Jud. Vrancea si Liceul Henri Coanda , Buzau care au trait o experienta unica la bordul aeronavei Hercules C-130.
Multumim parașutiștilor participanti, echipelor câștigătoare pentru efortul susținut pentru ocuparea unui loc pe podium și tuturor celor care au fost prezenți dar și celor care ne-au urmarit cu gândul și cu inima la cel mai frumos eveniment al parașutiștilor militari!

Multumiri deosebite comandantului Centrului de Instruire pentru ISR, Parașutiști, Operații Speciale si JTAC”General-maior Grigore BAȘTAN” lt.col.Gabriel CARPIUC și echipei care a gestionat cu succes realizarea acestui exercitiu, precum si conducerii S.C.Condor S.A, sponsorul evenimentului!

Un mesaj special de multumire celor trei parașutiști profesionisti Costel ȚIGĂNUȘ, Daniel CIORGOVEAN și Adrian SAVU,care au sfidat conditiile dificile din Piața Dacia si au deschis festivitatea, printr-un salt spectaculos, un mod unic al parasutistilor militari de a cinsti memoria ”Parintelui lor Spiritual”, generalul GRIGORE BAȘTAN.